Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις ερωτήσεις που μας κάνετε πιο συχνά και τις απαντάμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Αν και πάλι υπάρχει κάτι που δεν έχουμε αποσαφηνίσει, είμαστε στη διάθεσή σας!

Γιατί πρέπει να εγγραφώ για να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Η εγγραφή είναι σημαντική για δύο βασικούς λόγους: Πρώτα από όλα έχετε την ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με μία ακόμη πιο γρήγορη και πλέον ασφαλή διαδικασία παραγγελίας. Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας, αλλά και να παρακολουθείτε άμεσα την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και η παράδοσή της γίνεται στη διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει ως διεύθυνση αποστολής, εντός 3 ημερών και σύμφωνα με την ενημέρωση που θα έχετε από την courier.

Μπορώ να πληρώσω με την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Προφανώς! Η επιλογή της αντικαταβολής είναι πάντοτε διαθέσιμη, όπως και οι άλλες δύο επιλογής πληρωμής: Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, ή Χρήση Πιστωτικές / Χρεωστικές Κάρτες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να προσθέσω ένα προϊόν στην παραγγελία μου, αφού την έχω ολοκληρώσει;

Από τη στιγμή που μία παραγγελία θα οριστικοποιηθεί, δεν είναι δυνατή η προσθήκη άλλων προϊόντων. Μπορείτε όμως άμεσα να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία!

Τί μπορώ να κάνω σε περίπτωση που αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, οποιαδήποτε στιγμή, είτε τηλεφωνικά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, στο [25410 31010] . Βασική μας προτεραιότητα είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που καταχωρίζω στο site;

Τo Idontbelieveit διασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τα ισχύοντα νομικά πλαίσια. Δεν διαμοιράζει σε τρίτους μη έχοντες σχέση με την παραγγελία σας τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται απόλυτα τους κανονισμούς διαχείρισής τους.

Εξακολουθείτε να έχετε απορίες;

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!